Nieuwe trailer voor Pokémon Legends: Arceus

  • Nieuws

  • 21 okt 21 om 16:31

  • Rik

  • 2

Afgelopen dinsdag plaatste The Pokémon Company een teaser trailer online voor Pokémon Legends: Arceus. In deze trailer zagen we flink beschadigde beelden van een videodagboek van een ontdekkingsreiziger in de Hisui regio. De beelden bestonden vooral uit ruis, maar nu heeft het officiële Pokémon Youtube-kanaal een ‘herstelde versie’ van de video geplaatst.

Net als bij de teaser trailer zien we sneeuwvelden bij nacht, de onderzoeker vermeldt aan het begin van de video dat hij opnames maakt met ‘dit vreemde nieuwe apparaat’. Pokémon Legends: Arceus speelt zich af in de Sinnoh regio van het verleden (toen nog Hisui genoemd), dus het klopt met de tijdsgeest dat ‘film’ een nieuwe technologie is. Naast de Snowrunts die in de teaser trailer al even te zien waren tussen de ruis door, is ook de identiteit van de mysterieuze Pokémon die niet te zien was onthuld. Het gaat niet om een Growlithe of Vulpix zoals eerst geopperd door de onderzoeker, maar om de Hisuian variant van Zorua! De schreeuw van de onderzoeker kan nu ook worden verklaard, een Hisuian Zoroark viel hem aan toen hij te dichtbij Zorua kwam. De trailer eindigt met een goede kijk op beide Hisuian Pokémon.

Vind je de Hisuian variant van Zorua en Zoroark er beter of slechter uitzien dan hun standaard varianten? Discussieer mee in de comments! 

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

1

Dennis

Nieuwe trailer voor Shin Megami Tensei V

0

Media Nieuwe trailer voor Shin Megami Tensei V

21-10-2021

0

Rik

Space Crew: Legendary Edition brengt nieuw intergalactisch management

0

Nieuws Space Crew: Legendary Edition brengt nieuw intergalactisch management

21-10-2021

1

Kitty

Discussieer met ons mee! 2

oldman86

21 okt 21 om 18:55

#2135‍

1156 XP | 216 comments

Ziet er leuk uit maar ik ga toch liever voor Diamond en pearl remakes 

rob1N

22 okt 21 om 17:57

#2155‍

5393 XP | 1039 comments

slechter dan de originele Zorua/Zoroark. Ik snap al die geforceerde region variants niet zo. Sommigen zijn wel leuk bedacht maar het wordt nu wel steeds meer en meer van die varianten. Ik zie liever gewoon nieuwe designs.