Nieuwe trailer voor Persona 4 Arena Ultimax

  • Nieuws

  • 14-01-2022 19:45

  • Rik

0

Nintendo heeft op youtube een nieuwe trailer gedeeld van Persona 4 Arena Ultimax, de spin-off fighting game van Persona 4.

De trailer begint met een korte blik op de arena gevolgd door een 2D/anime animatie waarin personages uit Persona 4 te zien zijn. Daarna zien we het personage selectiescherm en gameplaybeelden van de 2D-fighter. De achtergronden tijdens gevechten zijn in 3D, en de personages in 2D. De trailer sluit af met een herhaling van de releasedatum van 17 maart 2022.

Persona 4 Arena Ultimax bevat de hoofdgame en alle later beschikbaar gekomen uitbreidingen. Ook kunnen spelers kiezen tussen de Japanse of Engelse voice-cast. Naast de Nintendo Switch komt de game ook uit op de Playstation 4 en op STEAM.

Stap jij de ring in met Persona 4 Arena Ultimax of zie je liever Persona 4 Golden verschijnen op de Nintendo Switch?

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.