Nieuwe trailer voor My Hero Ultra Rumble, bevestiging Westerse release

  • Nieuws

  • 02-07-2022 15:44

  • Rik

0

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gedeeld voor de Battle Royal-game My Hero Ultra Rumble. De game, die gebaseerd is op de populaire anime-serie My Hero Academia, komt definitief naar het Westen. Tot op heden was dit nog niet bevestigd door Bandai Namco.

De trailer werd gedropt tijdens de Anime Expo 2022. Het was de eerste keer dat er een Engelse voice-over te horen was bij de game. De internationale titel van de game lijkt het woordje ‘Academia’ weg te laten. Er ontbreekt nog veel informatie over My Hero Ultra Rumble, deze ‘volgt op een later moment’. Wel weten we dat de Battle Royal met 24 man tegelijk wordt gespeeld en dat de verschillende helden uit de anime-serie speelbaar zullen zijn. Bekijk de trailer hieronder.

My Hero Ultra Rumble is in ontwikkeling voor meerdere platforms, waaronder de Nintendo Switch

Zie jij jezelf al strijden als Allmight en de andere helden uit het My Hero Academia-universum? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Reageer als eerste!