Nieuwe trailer voor Dynasty Warriors 9 Empires

  • Media

  • 02-12-2021 15:21

  • Rik

0

Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Gust hebben een nieuwe trailer online gezet voor Dynasty Warriors 9 Empires.

De trailer is volledig in het Japans, en wisselt CGI-beelden af met de introductie van personages, de personage-editor, de nieuwe Siege-battles, Secret Missions en de strategische elementen van de game.

De Empires sub-serie van de Dynasty Warriors games zijn net iets meer dan enkel op knoppen rammen. Hoewel ze de game ‘een-tegen-duizend‘ gevechten behouden, voegen ze extra strategische elementen toe aan de speelervaring. Dynasty Warriors 9 Empires voegt Siege-battles toe aan de formule, waarin het slagveld een (vijandelijk) kasteel beslaat dat moet worden veroverd of verdedigd. Hiervoor krijgt de speler beschikking over verschillende belegeringswapens, zoals stormrammen en belegeringstorens. De eerste trailer liet al meer zien van dit gameplay element.

Onze eigen Mitch kan niet wachten op Dynasty warriors 9 Empires. Geldt dit ook voor jou? Laat het ons weten in de comments!

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.