Nieuwe trailer en gameplay voor Atelier Ryza 3

  • Nieuws

  • 25 nov 22 om 23:05

  • Rik

Atelier Ryza 3 heeft een tweede trailer gekregen, ook werden er nieuwe gameplaybeelden gedeeld in een stream. Beide nieuwe beelden zijn exclusief in het Japans te zien.

Onderstaande trailer is de tweede trailer sinds de aankondiging van de game. Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is het derde Atelier-avontuur met Ryza in de hoofdrol. Het vorige deel, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, kreeg van ons een nette 9.

In de trailer zien we verschillende personages en mechanics voorbij komen. Ook de titulaire sleutels maken hun opwachting. Bekijk de trailer hieronder:

De nieuwe gameplaybeelden zie je hieronder. Zoals al eerder vermeld is de stream met commentaar in het Japans. Tijdens de nieuwe gameplaybeelden zien we verschillende gevechten, berijdbare wezens en omgevingen. Ook krijgen we een kleine sneak-peak van de kaart van het eiland waar de game zich afspeelt. Het segment met gameplaybeelden duurt ongeveer tien minuten (40:36-51:48). Onderstaande video staat afgesteld om te beginnen bij de start van het gameplay-segment.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key komt uit op 24 februari 2023 voor de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de lading aan nieuwe Atelier Ryza 3-beelden? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Reageer als eerste!