Nieuwe reclames voor Pokémon Legends: Arceus

  • Nieuws

  • 10-01-2022 20:01

  • Rik

0

Over een paar weken ligt Pokémon Legends: Arceus in de winkels. Onlangs deelde Nintendo nog nieuwe screenshots van de titel, nu zijn er een aantal nieuwe commercials online geplaatst. 

Het gaat om twee korte omgevingstrailers zonder voice-over van Nintendo Nederland (elk 15 seconden) en een langere Amerikaanse trailer. Bekijk ze hieronder:

In de eerste korte trailer zien we het spelers-personage door ruïnes lopen & beelden van de drie berijdbare Pokémon:

De tweede korte trailer heet toepasselijk ‘ontdek Pokémon in het wild!’ en focust zich op de wilde Pokémon in de nog onontgonnen Hisui-regio:

De laatste trailer van een minuut is de Amerikaanse tv-trailer voor Pokémon Legends: Arceus. Hierin zien we meer actieve gameplay-beelden van de game en worden we uitgenodigd om “Pokémon op een geheel nieuwe manier te beleven”. De Hisui-regio met zijn wilde, niet door mensen beïnvloedde, Pokémon wordt voorgesteld aan de kijker. Vervolgens worden gevechten en het verzamelen van materialen voor het crafting-systeem van de game geïntroduceerd. Ten slotte wordt aangehaald dat jij in het verhaal de allereerste Pokédex van de Hisui-regio moet samenstellen. De trailer eindigt met de spreuk dat ‘jouw eigen legende op het punt staat te beginnen’.

Pokémon Legends: Arceus komt op 28 januari uit voor de Nintendo Switch.

Maken deze beelden jou meer of minder enthousiast voor Pokémon Legends: Arceus? Laat het ons weten in de comments!

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.