Nieuwe Mario Movie trailer op The Game Awards

  • Nieuws

  • 9 dec 22 om 04:40

  • Rik

Tijdens The Game Awards 2022 is er een nieuwe Super Mario Bros. Movie in premiere gegaan. Keegan-Michael Key, die in de film de stem van Toad zal verzorgen, kondigde de trailer aan.

De trailer toonde beelden die eerder al online waren opgedoken. Twitch toonde de commercial te vroeg, waardoor een copyright claim werd losgelaten op de beelden. Nu is de trailer officieel vrijgegeven. Er zitten ook nog nooit eerder vertoonde beelden in de trailer. De getoonde scenes laten ons het Mushroom Kingdom zien als Mario (Chriss Prat) er voor het eerst arriveert. Uit het gesprek dat Mario met Toad voert blijkt dat Luigi (Charlie Day) op dit moment al ontvoerd is door Bowser (Jack Black). Het Mushroom Kingdom zit vol met Toads en details die naar Mario-games verwijzen, zo is onder andere de Cap-store uit Super Mario Odyssey in de achtergrond te zien. Het einddoel van Toad en Mario is het kasteel van Princess Peach. Bekijk de beelden zelf hieronder.

In Amerika verschijnt de film op 7 april in de bioscopen, maar wij mogen hem al eerder zien. België beleeft de primeur op 22 maart en Nederland is op 5 april aan de beurt.

Wat vind jij van de nieuwe beelden van het Mushroom Kingdom? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 4

Mink

09-12-2022

#7846‍

143 comments

Nooit verwacht dit te zeggen, maar ik heb echt zin in de Mario-film.

Dabsol-Tamadachi

09-12-2022

#7855‍

261 comments

Deze trailer laat dan wel niet grote momenten zien maar door de vele referenties naar de games en de herkenbare Super Mario deuntjes is het toch een welkome trailer die mij alleen maar meer laat uitkijken naar de Super Mario Film.

rob1N

09-12-2022

#7848‍

668 comments

ze moeten wel oppassen dat ze niet te veel met trailers gaan strooien. Het duurt nog een paar maanden en dan is het straks eindelijk in de bios en dan kennen we de meeste stukjes al door alle trailers die we gezien hebben en nog komen gaan.

Martijn

09-12-2022

#7851‍

196 comments

Dat is wat uitkijken ja. Er komt een moment dat ik zelf niet meer naar nieuwe beelden ga kijken. Ik weet nu dat ik deze film toch wel wil zien. Het ziet er mooi en leuk uit! Wel een iets andere wending in het verhaal, bijv. dat Mario Kart al meedoet en Peach vooralsnog niet ontvoerd is. Niet echt het beginverhaal als in Super Mario Bros. maar we zijn ook wel een aantal jaar verder. Ben erg benieuw wat ze ervan gemaakt hebben.

Maar ik wil het in de film zien. Niet alles al weten dankzij de trailers. Dit was een tof stukje animatie weer, maar misschien ga ik alvast maar minderen met alles te kijken, van deze film.  Zie het liever als deze film draait, in april.