Nieuwe LEGO Super Mario Character Packs aangekondigd

1

Tijdens LEGO CON, een soort van E3 voor LEGO-producten, zijn er nieuwe Character Packs bekend gemaakt voor LEGO Super Mario.

Het gaat om de vijfde serie met extra personages. De volgende personages zijn van de partij: Nabbit, Purple Toad, Hammer Bro, Waddlewing, Toady, Baby Yoshi, Red Yoshi en Blue Shy Guy. De Character Packs zijn zogeheten Mystery Packs, je weet dus van te voren niet welk personage je krijgt. Elk figuurtje komt met een van de acht figuren, een Action Tag en een passend klein sokkeltje/diorama. De figuren zijn compatibel met de verschillende LEGO Super Mario Starter Packs en kunnen dus ook interactief gebruikt worden.

‘LEGO Super Mario Character Packs Series 5’ ligt vanaf 1 augustus 2022 in de winkels. De Amerikaanse prijs is $5,99, in Europa kunnen we dus ook een prijs rond de €6,- verwachten.

Welk van de acht personages vind jij het meest geslaagd? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

2

Special Wat spelen jullie dit weekend? [2 juli]

02-07-2022

1

Erik

0

Review The Legend of Bum-bo - Candy Crush in een wat smeriger jasje

02-07-2022

3

Randy

2

Nieuws Sea of Stars is uitgesteld naar 2023

02-07-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee!

Apenknul

19-06-2022

#5485

Toady kwamen alleen voor in Yoshi's Island right? Zou geen verkeerde move zijn als ze van die game ook sets maken. Zoals ze dat ook met Luigi's Mansion deden.