Nieuwe Japanse Switch winter-commercials

  • Nieuws

  • 20-11-2021 16:13

  • Rik

0

De feestdagen zijn doorgaans de beste weken voor de verkoop van games, dus in aanloop naar de kerstperiode heeft Nintendo voor Japan vier nieuwe winterse commercials voorbereid. 

Elke commercial richt zich op een andere doelgroep. De eerste trailer probeert gezinnen te verleiden tot aankoop van een Nintendo Switch door zich te richten op Ring Fit Adventure en het aankomende Big Brain Academy. De tweede trailer richt zich op het Switch-gebruik tussen grootouders en kleinkinderen, 51 Worldwide Games en een Karaoke game passeren de revue terwijl opa en oma oppassen. De derde trailer toont hoe een jongvolwassen vriendinnengroep online Mario Party Super Stars speelt met elkaar. De laatste commercial richt zich op de traditionele gamers, waarvan twee het tegen elkaar opnemen in Super Smash Bros. Ultimate. Bekijk de commercials hieronder:

De gezinscommercial

De grootouder-commercial

De vriendinnengroep-commercial

De Smash Bros.-commercial

Welke commercial spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten in de comments!

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.