Trailer toont spelmechanieken Super Mario RPG voor Switch

  • Nieuws

  • 14 sep 23 om 20:56

  • Thijmen

In de Nintendo Direct van vandaag kregen we nieuwe gameplaybeelden en spelmechanieken van Super Mario RPG voor Nintendo Switch te zien. 

In de nieuwe trailer kregen we uitleg over het gevechtssysteem, een nieuwe gevechtsactie-meter, triotechnieken en eindbazen. In het gevechtssysteem van Super Mario RPG Remake staat timing centraal. Zo kan je met goede timing meer schade aanrichten en minder schade oplopen. Daarnaast kan je met perfecte timing ook alle vijanden in een gevecht tegelijk aanvallen.

Een nieuwe toevoeging aan het gevechtssysteem is de gevechtsactie-meter, die met elke succesvolle gevechtsactie wordt gevuld. zodra de meter vol is, kan je een zogenaamde ’triotechniek’ uitvoeren. Een triotechniek is een aanval die je met alle drie de personages van je team uitvoert en extra veel schade aanricht. De techniek hangt af van wie er momenteel in je team zit, dus het is een goed idee om met verschillende combinaties te experimenteren.

Natuurlijk keren de eindbazen ook terug in Super Mario RPG Remake. Elke eindbaas heeft zijn eigen uitgesproken persoonlijkheid en krachten. Als je de game hebt uitgespeeld, kun je sommige eindbazen opnieuw te lijf gaan, maar dan zijn ze wel een stuk sterker.

Daarnaast is er nog extra info opgedoken via de Japanse Super Mario RPG website. Zo zal het spel een easy en normal mode bevatten, kan je de muziek aanpassen van de SNES en Switch versie, is er een Monster Journal die wordt toegevoegd. Hieronder kan je alles vinden wat er op de Japanse website te vinden is.

De Japanse Super Mario RPG-website GameXplain

Super Mario RPG Remake komt op 17 november 2023 uit op de Nintendo Switch en is nu alvast te pre-orderen in de Nintendo eShop.

Dit bericht is om 14-09-2023 20:56 geüpdate vanwege de informatie die via de Japanse Super Mario RPG-website is bijgekomen

Wat vindt jij van de nieuwe gameplaymechanieken in Super Mario RPG Remake? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 17 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Hoofdafbeelding bij Nintendo opent Nintendo Museum in 2024

3

Nieuws Nintendo opent officieel Nintendo Museum in 2024

14-09-2023

4

Erik

DAVE THE DIVER nintendo switch screenshot

0

Nieuws Binnenkort duiken en sushi maken met DAVE THE DIVER

14-09-2023

3

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

15 sep 23 om 00:33

#11442‍

4321 XP | 829 comments

Super Mario RPG is de enige titel die ik nog graag wil spelen van alles wat we deze direct gezien hebben. (en de MK8D DLC).