Nieuwe gameplay-beelden Pokémon Legends Arceus

  • Nieuws

  • 10 dec 21 om 23:59

  • Rik

  • 3

Pokémon Legends: Arceus komt over zo’n anderhalve maand uit, maar heel veel gameplay-beelden hebben we nog niet gezien. De officiële ‘Cat Mario Time’ show op Youtube brengt daar verandering in. 

Het gaat om de Japanse versie van de Cat Mario Show. Waarin poppen-versies van Cat Mario en Cat Peach te zien zijn. Tijdens de laatste aflevering werden er ook beelden getoond van Pokémon Legends: Arceus. Het segment begon met beelden van verschillende gebieden waar Pokémon vrij rond lopen. Vervolgens krijgen we gameplay-beelden te zien waarin Lucas (het mannelijke speelbare personage) door Hisui loopt. Er wordt getoond hoe Pokémon gevangen kunnen worden door het gooien van een Pokéball. Lucas weet een level 4 Bidoof te vangen zonder eerst met zijn eigen Pokémon een gevecht te beginnen. In een tweede scene met Dawn (het vrouwelijke speelbare personage) zien we hoe de speler nu ook zelf kan worden aangevallen door wilde Pokémon. Een Shinx merkt haar op en brengt haar schade toe voordat ze haar Pokéball kan gooien. Het lijkt er niet op dat je tijdens gevechten met wilde Pokémon moet mikken met je Pokéball: in een gevecht met een wilde Staravia lijkt dit automatisch te gebeuren.

Hieronder vind je het segment van Pokémon Legends: Arceus, dat apart is geüpload door een gebruiker. Let op. Het filmpje is in het Japans en zonder ondertiteling. De Cat Mario Show heeft in het Westen al een aantal jaar geen nieuwe afleveringen gekregen. Het is dus onwaarschijnlijk dat we binnenkort de Engelse versie mogen verwachten. De hele aflevering van de Japanse Cat Mario Show, inclusief segmenten over Super Smash Bros. Ultimate, Brilliant Diamond en Shining Pearl, Super Mario Party, Mario Golf en Metroid Dread vind je hier terug.

Zie jij jezelf al door Hisui lopen in Pokémon Legends: Arceus? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

25-04-2024

1

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [11 december]

8

Special Wat spelen jullie dit weekend? [11 december]

11-12-2021

3

Erik

Nieuwe trailer Sonic the Hedgehog 2-film

1

Media Nieuwe trailer Sonic the Hedgehog 2-film

10-12-2021

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 3

Elmp

11 dec 21 om 00:41

#2803‍

139 XP | 22 comments

gaap

Lucas

13 dec 21 om 08:50

#2815‍

633 XP | 122 comments

Begin hier echt zin in te krijgen. Zo'n zin in iets nieuws waarin Pokemon RPG toch de focus is. Doet me denken aan Colosseum, waarin er ook iets compleet nieuws gedaan werd met de formule. 

Hoop dat het goed uitpakt. De animaties zijn in ieder geval in alle fronten beter dan Sword en Shield.

rob1N

13 dec 21 om 10:02

#2819‍

5411 XP | 1042 comments

Ik heb het maar zonder geluid gekeken. Wie vindt dit soort stemmetjes nou fijn om te horen? Oh en dan ineens stopt het... Okay.