Nieuwe Emblems & verhaal-uitbreiding voor Fire Emblem Engage

  • Nieuws

  • 9 feb 23 om 01:42

  • Rik

  • 0

In de Nintendo Direct van 8 februari heeft Nintendo meer informatie gedeeld over de uitbreidingspas voor Fire Emblem Engage.

De content van Wave 2 is per direct beschikbaar. Het gaat hoofdzakelijk om de toevoeging van de Emblem-personages Hector (Emblem of Strength), Soren (Emblem of Acumen) en Camilla (Emblem of Revelation).

In Wave 3 worden de Emblem-personages Chrom & Robin (Emblem of Bonds) en Veronica (Emblem of Heroes) toegevoegd. Elk van de Emblem-personages voegen ook nieuwe gevechten toe aan het Divine Paralogues-deel van de wereldkaart.

Ten slotte deelde Nintendo een glimp van Wave 4 van de uitbreidingspas. Dit is een verhaaluitbreiding met de naam ‘Fell Xenologue’. We zien twee nieuwe personages met nog onbekende namen die de hulp inroepen van hoofdpersonage Alear. Bekijk de trailer uit de Nintendo Direct hieronder:

Fire Emblem Engage kwam op 20 januari 2023 uit voor de Nintendo Switch.

Naar welke toevoeging kijk jij het meeste uit en hoe vind jij de nieuwe Emblems uit Wave 2 spelen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fantasy RPG Runa aangekondigd voor “Nintendo-hardware”

0

Nieuws Fantasy RPG Runa aangekondigd voor "Nintendo-hardware"

30-04-2024

1

Rik

Demo beschikbaar voor Octopath Traveler II

1

Nieuws Demo beschikbaar voor Octopath Traveler II

09-02-2023

2

Rik

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp komt uit op 21 april

4

Nieuws Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp komt uit op 21 april

09-02-2023

9

Rik

Reageer als eerste!