Nieuwe cheatcodes ontdekt voor SNES-titel Super Punch-Out!!

  • Nieuws

  • 9 aug 22 om 09:26

  • Dennis

  • 0

Maar liefst 28 jaar na het uitkomen van Super-Punch Out!! komen twee nieuwe codes aan het licht. Hierdoor verandert het spel onder andere in een multiplayertitel!

Twitter-gebruiker Unlisted Cheats vond per ongeluk twee onontdekte cheats in het spel Super Punch-Out!! Wanneer je op een tweede controller de toetsencombinatie Y+R ingedrukt houdt en vervolgens op A of Start drukt in het titelscherm, speel je een free match mode vrij. Hierin kun je het opnemen tegen elke vechter uit het spel.

Nog interessanter wordt het met een opvolgende code. Deze laat namelijk een tweede speler de rol van de CPU overnemen, en zo krijgt Super Punch-Out!! een optie voor twee spelers. Dit doe je door in het karakter keuzemenu de knoppen Y+R ingedrukt te houden, en dan op A of Start te drukken.

Super Punch-Out!! kwam in 1994 uit voor de Super Nintendo. Het is bijzonder dat deze geheimen 28 jaar lang niet ontdekt zijn, en ook niet naar buiten gebracht door de makers. Wie het zelf wil proberen heeft geluk. Super Punch-Out!! is namelijk beschikbaar in de SNES app voor abonnees op Nintendo Switch Online, en daar werken de codes ook!

Ga jij de codes testen? En denk je dat er meer verborgen codes verstopt zijn in oude games? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Mario Kart Tour teaset grote multiplayerupdate voor september

2

Nieuws Mario Kart Tour teaset grote multiplayerupdate voor september

09-08-2022

2

Erik

Nintendo kondigt Splatoon 3 Direct aan voor 10 augustus

6

Nieuws Nintendo kondigt Splatoon 3 Direct aan voor 10 augustus

08-08-2022

4

Erik

Reageer als eerste!