Big Run-event aangekondigd voor Splatoon 3 vanaf 10 juni

  • Nieuws

  • 7 dagen geleden

  • Rik

Alle tentakels aan dek! De datum van de volgende Salmonieten-invasie in Splatoon 3 is bekend gemaakt. Van 10 tot 12 juni vindt er weer een in-game Big Run event plaats!

In een Big Run vallen de Salmonieten uit de Salmon Run-modus Splatsville binnen en kan er Salmon Run gespeeld worden op een regulier Splatoon 3-level. Voor de derde Salmonieten-invasie is het level Baarsreservoir (Undertow Spillway) het strijdtoneel. Op basis van de te verdienen trofee lijkt er geen nieuw Salmonster (King Salmonid) geïntroduceerd te worden tijdens deze Big Run. Wel is er een aanpassing in het aantal visschubben dat deelnemers als beloning krijgen: dit worden er twee keer meer dan voorheen.

Het Big Run-event loopt van zaterdag 10 juni (2 uur ’s ochtends) tot en met maandag 12 juni (eveneens 2 uur ’s ochtends).

Het nieuwe Big Run-event komt ongeveer een week na de lancering van het nieuwe Hitteseizoen, een grote gratis content-update voor de game.

Trek jij weer ten strijde om Splatsville veilig te houden van de Salmonieten? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

0

Nieuws Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

28-05-2023

1

Rik

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

21-05-2023

#9972‍

833 comments

"Wel is er een aanpassing in het aantal visschubben dat deelnemers als beloning krijgen: dit worden er twee keer meer dan voorheen."

Ja, dat mag ook wel, maar zelfs als ze dit als standaard buiten de Big Run doorvoeren is het nog steeds lang niet genoeg. Vooral de gouden scales zijn zo ontzettend zeldzaam en je moet er echt ontiegelijk veel van hebben. En ik heb echt meer dan de helft van mijn tijd in Splatoon 3 doorgebracht in Salmon Run, met bijna elke dag vanaf de launch dat ik minimaal de 1200 punten haal en minimaal één keer tegen de King Salmonid vecht. En ik moet nog enorm veel van die scales. Zo'n grindfest hoeft van mij echt niet. Als ik Salmon Run zelf niet zo leuk vond dan had ik het waarschijnlijk niet eens aangeraakt.