Nieuw personage onthuld voor free-to-play racer Disney Speedstorm

0

Hoewel Disney Speedstorm nog steeds geen releasedatum heeft, worden er wel nog steeds nieuwe personages bekendgemaakt. Dit keer is het de beurt aan Goofy.

Disney Speedstorm wordt een free-to-play racegame met een multiplayer-modus tot acht personen. Alle personages en omgevingen zijn gebaseerd op de films van Disney en Pixar. Eerder werden onder anderen Elizabeth Swann uit de Pirates of the Caribbean-films, Baloo en Mowgli uit Jungle Book en Mike, Sulley, Randall en Celia van Monsters Inc. aangekondigd, en een track gebaseerd op Belle en het Beest. Deze week is ook Goofy aangekondigd via Twitter:

Via de website van Disney Speedstorm kun je je inschrijven om straks misschien één van de eersten te zijn die de game kan uitproberen.

Sta jij vooraan in de rij om in de Disney-racewagen te stappen? Laat het weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!