Nickelodeon All-Star Brawl 2 komt eraan!

Wilde jij eigenlijk nog wel meer vechten met SpongeBob en zijn vrienden? Dan heb je geluk: Nickelodeon All-Star Brawl 2 is vandaag onthuld, mét aankondigingstrailer en nieuwe vechters.

 

Het werd wat stil rondom Nickelodeon All-Star Brawl, dat in 2021 verscheen. Er kwamen een aantal updates, maar vervolgens werd van het spel niet veel meer vernomen. De reden? Er is een opvolger in de maak, dus komen uitgever GameMill Entertainment en ontwikkelaars Ludosity en Fair Play Labs met een deel twee!

Nickelodeon All-Star Brawl 2 is in ontwikkeling en zet grotendeels voort wat in het eerste deel werd neergezet. Voor zover bekend zijn alle eerdere vechters weer van de partij. Wel heeft het spel verbeterde graphics, nieuwe personages om mee te vechten, meer spelmogelijkheden, een nieuwe verhaalmodus en meer. Uiteraard is er ook een trailer om deze titel officieel aan te kondigen, die je hier kunt zien.

Meer gevechten met jouw favoriete Nickelodeon-personages! Ben jij er klaar voor?

Nickelodeon All-Star Brawl kan gezien worden als Nickelodeon’s antwoord op Nintendo’s eigen Super Smash Bros-serie. Zo kun je vechten met personages als SpongeBob, Danny Phantom, de Ninja Turtles en vele anderen in voor hun typische omgevingen. Het verhaal gaat erover dat Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, het Nickelodeon-universum voor zichzelf wil grijpen. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus kies één van de bekende vechters om zijn snode plannen tegen te houden. In deze trailer maken Octo (Squidward Tentacles) uit SpongeBob SquarePants en Jimmy Neutron hun debuut.

Mitch gaf het eerste deel destijds een zesje in zijn review, mede omdat het inhoudelijk en kwalitatief nogal te wensen overliet. Nickelodeon All-Star Brawl 2 staat gepland voor later in 2023, onder andere ook voor de Nintendo Switch. Het is nog niet bekend wanneer deze game precies verschijnt, maar als er meer over bekend wordt lees je het uiteraard op onze website.

Gaat het tweede deel een verbetering worden, ten opzichte van zijn voorganger en ben jij al enthousiast? Laat gerust jouw verwachtingen weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Paper Mario: The Thousand-Year Door – Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

0

Review Paper Mario: The Thousand-Year Door - Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

21-05-2024

6

Mark

Eerste verkoopcijfers Pikmin 4 bekend

4

Nieuws Eerste verkoopcijfers Pikmin 4 bekend

27-07-2023

2

Robin

zelda oracle games

3

Nieuws Zelda: Oracle of Ages & Oracles of Seasons nu op NSO

27-07-2023

5

Dennis

Discussieer met ons mee! 4

rob1N

27 jul 23 om 22:03

#10909‍

5451 XP | 1050 comments

Jezus, konden ze het niet nog meer van Brawl jatten? ='D

Martijn

28 jul 23 om 11:26

#10910‍

3616 XP | 418 comments

Eigenlijk is het wel erg snel na de vorige, niet? Nog geen twee jaar later en dan een nieuw deel, dat alles overneemt en voortzet. Konden ze het vorige spel niet gewoon uitbreiden? Afijn, dat was mijn eerste indruk. Ik snap dat ze misschien een grafische stap en meer toevoegingen wilden doen en dat misschien niet mogelijk was met het eerste deel. Dan nog: het is zo snel achter elkaar, dat ik me afvraag of het een groot verschil gaat maken in de ontvangst.

Het nieuwe is er eigenlijk wel weer af, al is het ook weer niet zo nieuw. Dit soort games zullen altijd in de schaduw van Super Smash Bros. blijven staan. Het is een genre dat Nintendo heeft bedacht en het is nog nooit overtroffen door een andere ontwikkelaar. Op Playstation en Xbox heb je geen alternatief voor Super Smash Bros, maar ook daar slaan die games niet aan.

Net zoals Playstation All-Stars Battle Royale, Viewtiful Joe: Red Hot Rumble, Multiversus en de eerste Nickelodeon All-Star Brawl, heb ik van dit tweede deel ook al geen hoge verwachtingen. Los gezien van Super Smash Bros. zijn die games het toch steeds weer niet, al is het wel amusant om te zien welke vechters er allemaal aan meedoen. In dat opzicht leuk, maar verwacht niet dat ik zo'n game haal. Het échte Super Smash Bros. Ultimate is wel genoeg, wat dit genre betreft.

Yosher

28 jul 23 om 19:45

#10925‍

5950 XP | 1102 comments

Ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd wel interesse heb gehad in het eerste deel, maar dan ook echt alleen maar voor een handjevol personages. Het gros van Nick personages heb ik maar weinig mee, het zouden vooral Aang, Korra en Toph zijn voor mij (en welk ander personage ze er in dit vervolg nog van Avatar in stoppen). Maar gezien hoe janky de game is en nooit echt goedkoop is geworden heb ik hem toch nooit aangeschaft. Nu komt deel 2 dus die gewoon letterlijk dezelfde game schijnt te zijn, maar beter opgepoetst, en met meer content. Als ik deze game ooit dus ga halen zal dat deeltje 2 zijn. Maar dat hangt dan wel af van de kwaliteit en de prijs. 

Martijn

29 jul 23 om 01:21

#10926‍

3616 XP | 418 comments

De eerste Nickelodeon All-Star Brawl staat nu in de aanbieding op de Nintendo eShop voor een Euro of 8, dus mocht je nog interesse hebben...

Op zich heb ik meer met Nickelodeon dan alleen Avatar, maar mis nog veel personages in die selectie. Sommige keuzes vind ik ook heel vergezocht. Die hadden ze beter voor later bewaard.

Nog niet echt onder de indruk van Nickelodeon's vechtspellen. Kán leuk zijn, maar ik was nog niet overtuigd van het eerste deel. Deze komt wel heel snel na de eerste, dus wie zegt dat er in 2025 niet doodleuk wéér een nieuwe uitkomt? Vooralsnog geen interesse, al ben ik wel benieuwd wie er allemaal gaan meevechten. Dat is altijd amusant om te zien...