Nickelodeon All-Star Brawl onthult gratis DLC-kostuums

  • Nieuws

  • 3 dec 21 om 19:16

  • Rik

  • 1

Nickelodeon All-Star Brawl, de Super Smash Bros.-achtige fightergame met Nickelodeon-figuren, heeft nieuwe DLC aangekondigd. Er komen verschillende alternatieve kostuums voor de personages die gratis downloadbaar zijn.

IGN had de primeur en mocht de trailer op hun youtube-kanaal onthullen. Spongebob Squarepants krijgt zijn iconische nummer 1-pet uit de serie en Ren en Stimpy krijgen hun ‘Yes-mas’ outfits. De Teenage Mutant Ninja turtles krijgen een volgens de trailer een monochroom ‘retro-kostuum’. De DLC zou voor het einde van het jaar beschikbaar moeten zijn.

Het Spongebob-kostuum was al eerder bekend gemaakt via twitter. Nickelodeon All-Star Brawl kwam uit op 5 oktober. Onze Mitch was kritisch in zijn review, de game zit volgens hem solide in elkaar maar mist charme.

Welk kostuum mis jij nog in Nickelodeon All-Star Brawl? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor TMNT Arcade: Wrath of the Mutants

0

Media Lanceertrailer voor TMNT Arcade: Wrath of the Mutants

24-04-2024

0

Martijn

Mario’s originele kleding ontgrendelbaar in Mario Golf: Super Rush

2

Nieuws Mario's originele kleding ontgrendelbaar in Mario Golf: Super Rush

03-12-2021

0

Robin

Tsareena komt naar Pokémon Unite

0

Nieuws Tsareena komt naar Pokémon Unite

03-12-2021

0

Rik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

5 dec 21 om 09:30

#2714‍

5406 XP | 1041 comments

Jammer dat Sakurai geen alternate costumes heeft gemaakt voor Smash. Ik had echt graag bepaalde gezien. Dry Bowser bijvoorbeeld, of een andere F-Zero racer zoals Rainbow Phoenix.