Nickelodeon All-Star Brawl onthult gratis DLC-kostuums

  • Nieuws

  • 03-12-2021 19:16

  • Rik

1

Nickelodeon All-Star Brawl, de Super Smash Bros.-achtige fightergame met Nickelodeon-figuren, heeft nieuwe DLC aangekondigd. Er komen verschillende alternatieve kostuums voor de personages die gratis downloadbaar zijn.

IGN had de primeur en mocht de trailer op hun youtube-kanaal onthullen. Spongebob Squarepants krijgt zijn iconische nummer 1-pet uit de serie en Ren en Stimpy krijgen hun ‘Yes-mas’ outfits. De Teenage Mutant Ninja turtles krijgen een volgens de trailer een monochroom ‘retro-kostuum’. De DLC zou voor het einde van het jaar beschikbaar moeten zijn.

Het Spongebob-kostuum was al eerder bekend gemaakt via twitter. Nickelodeon All-Star Brawl kwam uit op 5 oktober. Onze Mitch was kritisch in zijn review, de game zit volgens hem solide in elkaar maar mist charme.

Welk kostuum mis jij nog in Nickelodeon All-Star Brawl? Laat het ons weten in de comments! 

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Discussieer met ons mee!

rob1N

05 december 2021 09:30

#2714

Jammer dat Sakurai geen alternate costumes heeft gemaakt voor Smash. Ik had echt graag bepaalde gezien. Dry Bowser bijvoorbeeld, of een andere F-Zero racer zoals Rainbow Phoenix. 

of om een reactie achter te kunnen laten.