Neon White lanceert volgende week op Nintendo Switch

0

Neon White lanceert op 16 juni 2022 op de Nintendo Switch. Dit blijkt uit de gamepagina van de website van Nintendo.

De first-person actiegame gaat €21,99 kosten. Eerder vandaag dook de game ook al op in de Japanse Nintendo eShop: daar verschijnt ‘ie 17 juni.

De releasedatum werd eerder gekoppeld aan Nintendo’s E3 Nintendo Direct, die volgens een gerucht mogelijk op 15 juni wordt uitgezonden. Dit kwam doordat het embargo van Neon White op die dag afliep. Of die connectie nu te vergezocht is, moet nog blijken.

In Neon White probeer je demonen uit te roeien die in de hemel zijn beland. Hiervoor speel je als White, een huurmoordenaar uit de hel. Oh, en je concurreert tegen andere demonenmoordenaars… die je misschien kent uit een vorig leven.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!