Nederlandse box art & limited edition bevestigd voor Triangle Strategy

  • Nieuws

  • 14-01-2022 19:29

  • Rik

0

Het twitter-account van Nintendo Nederland heeft een aantal zaken bevestigd voor Triangle Strategy, dat 4 maart uit moet komen. Onder andere de box art, inhoud vande special edition en de PEGI-classificatie zijn nu officieel bekend.

Triangle Strategy heeft een PEGI-score gekregen van 12. Dit is in lijn met de Amerikaanse ESBR-score, die eerder deze maand bekend werd. PEGI staat voor Pan European Game Information. Een PEGI-score is wettelijk verplicht om een game aan te bieden ter verkoop, het is namelijk verboden een game te verkopen aan een persoon die jonger is dan de PEGI adviesleeftijd. De Europese box-art komt overeen met de Japanse box-art, die eveneens eerder deze maand onthuld werd. Het enige verschil tussen de Japanse en Europese versie is dat de Japanse CERO-classificatie is vervangen door een PEGI-score.

 

Tactician’s Limited Edition

Ook de Tactician’s Limited Edition, die september vorig jaar al aangekondigd werd, is herbevestigd door Nintendo Nederland. De inhoud is hetzelfde gebleven als bij de eerste aankondiging. Wel is het uiterlijk van de dubbelzijdige poster, het gamedoosje en de set van zes speciale dobbelstenen voor het eerst onthuld. Ook is nu bekend dat de dobbelstenen van metaal gemaakt zijn. Naast de genoemde onderdelen bevat de Limited Edition ook nog een Steelbook, speelkaartendek en een “Diary of Orlaea”-box.

Triangle Strategies komt uit op 4 maart 2022 voor de Nintendo Switch.

Heb jij al een pre-order staan voor de Limited Edition? Laat het ons weten in de comments! 

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.