NBA 2K23 is de Game op Proef van juni 2023

Het is weer tijd voor een nieuwe Game op Proef voor alle Nintendo Switch Online-leden en deze keer is het NBA 2K23. Deze is vanaf vandaag speelbaar.

Het spel is tot en met 13 juni gratis uit te proberen voor iedereen die een Nintendo Switch Online-lidmaatschap heeft en is te downloaden in de Nintendo eShop. Normaal gesproken kost NBA 2K23 €29,99.

NBA 2K23 is een basketbal video game ontwikkeld door Visual Concepts en uitgegeven door 2K, gebaseerd op de National Basketball Association (NBA). Het is het 24e spel in de NBA 2K-serie en is de opvolger van NBA 2K22.

Game op Proef is onderdeel van je Nintendo Switch Online-lidmaatschap: elke maand kan je een week lang gratis een volledige game uitproberen. De Game op Proef van mei was Cadence of Hyrule. 

Ga jij NBA 2K23 als Game op Proef spelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 17 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

1

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

3

Karlijn

Atlus lijkt zich voor te bereiden op een Persona 3 Remake-onthulling

2

Nieuws Atlus lijkt zich voor te bereiden op een Persona 3 Remake-onthulling

07-06-2023

3

Rik

Nintendo wil je interesse weten voor Metroid Prime 4

3

Nieuws Nintendo wil je interesse weten voor Metroid Prime 4

06-06-2023

5

Robin

Reageer als eerste!