Naruto en zijn vrienden strijden mee in Fortnite

  • Nieuws

  • 17 nov 21 om 14:05

  • Mitch

  • 0

Believe it.

De succesvolle anime Naruto: Shippuuden slaat de handen ineen met  Fortnite voor een cross-over. Naruto, Kakashi, Sasuke en (ieders favoriet) Sakura zijn nu als skins beschikbaar in de nog altijd populaire Battle Royale-titel. Nintendo viert dit op haar eigen YouTube-kanaal met een aankondigingstrailer, die je hieronder kunt bekijken.

Het is voor het eerst dat een Japanse animatieserie vertegenwoordigd zal gaan worden in Fortnite. Naruto voegt zich daarbij bij entertainment grootheden als Marvel en League of Legends en Resident Evil, die al eerder skins kregen. Volledig verrassend is dat overigens niet.

Eerder dit jaar, tijdens de rechtszaak tussen Epic en Apple, werd namelijk een intern document vrijgegeven waarin mogelijke aankomende samenwerkingen in de free-to-play titel Fortnite werden onthuld. Daarin werd een cross-over met Naruto: Shippuden al genoemd. Net als Samus Aran trouwens, maar daar kreeg Epic naar verluidt de rechten niet voor.

Is dit voor jou weer een reden om Fortnite op te starten of laat je dit ninja-geweld aan je voorbij gaan? Laat het horen in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Endless Ocean: waarom deze Wii-klassieker zo goed is

1

Special Endless Ocean: waarom deze Wii-klassieker zo goed is

26-04-2024

0

Karina

Pokémon Go x Ed Sheeran lijkt realiteit te worden

0

Nieuws Pokémon Go x Ed Sheeran lijkt realiteit te worden

17-11-2021

0

Mitch

Demo beschikbaar voor Big Brain Academy: Knappe koppen

1

Nieuws Demo beschikbaar voor Big Brain Academy: Knappe koppen

17-11-2021

0

Erik

Reageer als eerste!