Muziek van Toby Fox in Pokémon Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 01-06-2022 22:48

  • Robin

1

Muziek van Undertale bedenker Toby Fox in Pokémon Scarlet & Violet

De Undertale bedenker laat op Twitter weten dat hij weer muziek heeft gemaakt voor de Pokémon games. Toby Fox heeft onder andere the Field theme geschreven die je in de nieuwe trailer een stukje hoort. Daarnaast laat Toby Fox ook weten dat hij meerdere nummers heeft geschreven voor Pokémon Scarlet & Violet.

In Pokémon Sword & Shield had Toby Fox ook een nummer geschreven. Deze kon je alleen horen in de Battle Tower van de game. Vandaar dat hij dus ook aangeeft dat het deze keer niet optioneel is! Eerder vandaag kregen we een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet & Violet met daarbij nieuwe info, heeft dit jou al een keuze doen maken of je voor Scarlet of Violet gaat?

Wat vinden jullie ervan dat Toby Fox nieuwe muziek heeft geschreven voor Pokémon Scarlet & Violet? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

rob1N

02-06-2022

#5193

Ik vond die in SwSh sowieso echt de leukste van de hele soundtrack.