Nintendo kondigt Multiplayer-Festival aan voor augustus

  • Nieuws

  • 31 jul 23 om 08:44

  • Dennis

  • 1

De maand augustus staat in het teken van samen spelen. Nintendo kondigt namelijk aan dat komende maand het Multiplayer-Festival van start gaat. Dat betekent extra veel gouden punten, kortingen en multiplayer-games om te proberen!

Van 1 t/m 31 augustus vindt het Multiplayer-Festival plaats. In drie rondes worden multiplayer-titels in het zonnetje gezet op de Nintendo Switch.

Zo start 1 augustus de gouden-punten-actie. Leden van Nintendo Switch Online krijgen dan 20% van de aankoopprijs van een geselecteerde game terug in gouden punten, die je kunt inzetten als korting op een volgende game. Niet-leden krijgen 10% terug. Onder andere Pokémon Scarlet en Violet, Nintendo Switch Sports en Splatoon 3 doen mee. Deze actie loopt tot en met 16 augustus.

Vanaf 17 augustus start de Multiplayer Sale, waarbij honderden spellen in de aanbieding gaan. Onder andere Animal Crossing: New Horizons en Mario Party Superstars zullen voor de eerste keer in de uitverkoop gaan. De sale eindigt op zondag 27 augustus.

Tot slot zijn vanaf 25 augustus drie games Game op Proef voor leden van NSO en NSO+, en dus een week lang gratis te spelen. Welke spellen dit gaan zijn is nu nog niet bekend. Deze worden op 21 augustus bekend gemaakt op de Multiplayer Festival website.

Ga jij in augustus ook extra veel multiplayeren met vrienden, familie of onbekenden? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Nintendo heeft Schemersteppe in Mario Kart 8 Deluxe verpest

9

Column Nintendo heeft Schemersteppe in Mario Kart 8 Deluxe verpest

31-07-2023

3

Thijmen

Metroid Dread ontwikkelaar vertelt over samenwerking met Nintendo

4

Nieuws Metroid Dread ontwikkelaar vertelt over samenwerking met Nintendo

30-07-2023

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

31 jul 23 om 10:28

#10955‍

5441 XP | 1048 comments

oh, die mario party wilde ik al eens kopen maar die was nog steeds voor de volle mep. dat heb ik er echt niet voor over. Even wachten nog dus...