Morgen om 15:00 nieuwe Pokémon Scarlet & Violet trailer

  • Nieuws

  • 7 nov 22 om 17:23

  • Robin

Eerder vandaag deelde de Pokémon Company dat er morgen een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet & Violet te zien zal zijn.

Pokémon Scarlet & Violet komen 18 november uit en de marketing is in volle gang. Zo kregen we al verschillende Pokémon geïntroduceerd net zoals Greavard en Gimmighoul zijn er verschillende reclames en overview trailers getoond en bij N1-UP mochten we al eerder met het spel aan de slag. Morgen is er weer een nieuwe trailer die je hier kan bekijken. Deze zal 15:00 Nederlandse tijd online staan.

Vergeet ook niet om aan onze Pokémon wedstrijd mee te doen want je kunt Pokémon Violet winnen! Wat hopen jullie te zien? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Dabsol-Tamadachi

07-11-2022

#7425‍

261 comments

Ik ben benieuwd of we morgen eindelijk de mid en/of eindevoluties van de starters Sprigatito,Fuecoco en Quaxly krijgen te zien!

rob1N

07-11-2022

#7428‍

668 comments

Ik heb al best wel zieke fan-made evoluties gezien... Hopelijk valt het niet tegen wat we te zien krijgen haha. Stiekem zijn de fan-mades vaak stoerder en meer 'appealing' dan de vaak rare/gekke en te lieve designs van The Pokemon Company. We gaan het zien, waarschijnlijk releasen ze de gehele pokedex wel nog voor dat de games releasen aangezien ze niet willen dat iemand de designs spoiled.