Morgen een nieuwe Nintendo Direct om 16:00

  • Nieuws

  • 12 sep 22 om 16:13

  • Willem

  • 5

De geruchtenmolen heeft lang genoeg gemaald want Nintendo bevestigde vandaag dat er morgen een fonkelnieuwe Nintendo Direct zal worden uitgezonden. De presentatie vindt plaats om 16:00 op de online-kanalen van Nintendo. 

De Nintendo Direct zal ongeveer 40 minuten duren en gaat zich voornamelijk richten op  Nintendo Switch games die later deze winter zullen verschijnen. De afgelopen maanden hebben al menige geruchten hierover de ronde gedaan, zoals een remake van Metroid Prime. Of dit allemaal waar is, zullen we morgen dus live mogen aanschouwen. Je kan een notificatie voor de presentatie aanzetten via de YouTube-link hieronder.

 

Dus, hier is je laatste kans om je verwachtingen en voorspellingen met ons te delen! Geloof jij in het gerucht van de Metroid Prime remake? Of denk je dat we eindelijk een datum of titel krijgen voor het vervolg op Breath of the Wild? Ga los in de reacites hieronder!

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Sophia the Traveler – Het had zo mooi kunnen zijn…

0

Review Sophia the Traveler - Het had zo mooi kunnen zijn...

26-04-2024

2

Karlijn

Splatoon 3 snelst verkopende game aller tijden in Japan

0

Nieuws Splatoon 3 snelst verkopende game aller tijden in Japan

13-09-2022

3

Rik

Pac-Man World Re-Pac – Hap, slik, weg!

0

Review Pac-Man World Re-Pac - Hap, slik, weg!

12-09-2022

3

Jeroen

Discussieer met ons mee! 5

charlie1

12 sep 22 om 16:43

#6642‍

86 XP | 16 comments

Het is eerlijk gezegd moeilijk te voorspellen wat Nintendo uit zijn mouw zal toveren.

Zal blij zijn moest er een kleine, maar zeer kleine update zijn over metroid prime 4 of een nieuwe Mario kart. 

Nieuw leven inblazen in kid icarus of, ach alles is welkom. We zien wel. 

1 ding staat vast, zal nooit teleurgesteld zijn ☺️☺️☺️

 

 

rob1N

12 sep 22 om 16:56

#6643‍

5411 XP | 1042 comments

Oh, EINDELIJK!

 

Nu maar hopen dat er ook iets interessants voor iedereen bij zit. Ik wil echt dolgraag wat zien van Metroid Prime 4, maar nieuwe footage van Zelda's Botw2 zou ook fijn zijn. Ik hoef niet echt nieuwe dingen van Pokemon S/V meer te zien, misschien iets kleins als een nieuwe Pokemon introductie zou wel leuk zijn.

Ik laat me maar gewoon weer verrassen, ik ben wel vaak teleurgesteld door hoge verwachtingen (of uberhaubt verwachtingen te hebben) dus ik zie het wel.

Selan

12 sep 22 om 18:04

#6644‍

2655 XP | 485 comments

Laat maar komen! Heb er zin in en er zal ongetwijfeld wel iets tussen zitten wat ik heel tof vind

Apenknul

12 sep 22 om 18:55

#6645‍

3756 XP | 707 comments

Oh nice, ik ben benieuwd wat ze showen. Hoop op DLC voor Mario Party Superstars, gezien meer characters en boards tof zou zijn. Western Land en Waluigi Island zijn twee die ik zelf nog altijd wil zien!

Voor de rest, De volgende wave van Mario Kart zal misschien nog kunnen komen. Al zou een F-ZERO door dev SHIN'EN mijn interesse ook wel opwekken. Star Fox zou ik graag willen zien, maar niet zoals ZERO, dat was echt een flop voor mij. Met F-ZERO en Star Fox kan je mooi een Singleplayer ervaring bieden, maar ook (online) multiplayer, waar je met Star Fox toffe dogfights met 8 man zou kunnen spelen. Dat is wat ik erg graag zie gebeuren, tho.

Een nieuwe 3D Mario zou ook op zijn plaats staan. Ik vond Odyssey erg nice, maar ben nu wel toe aan een nieuw 3D Mario avontuur. Wel in grote verkenbare werelden als Odyssey!

Een nieuw IP zou ik ook toejuichen, al zou het wel iets moeten zijn dat ik graag zie. Een Nintendo's eigen Beat 'em Up lijkt me wel gaaf, of een traditionele fighter of first person shooter. In principe kunnen ze nog alle kanten op.

Voor de rest qua third parties zie ik graag een Call of Duty voor Switch zitten, Metal Gear Solid HD Trilogy, Marvel VS Capcom collection, Red Dead Redemption, Far Cry 3 en 4, Skate 3 en stiekem GTA 2nd Trilogy die Liberty City Stories, Vice City Stories en GTA Advance in zich heeft. Een Viva Piñata Trouble in Paradise zou ook niet misstaan voor mij.

Dit is allemaal heel veel, wat waarschijnlijk niet uit zal komen. Wel vraag ik me af of we eindelijk een trailer krijgen voor de Mario Movie?

Fl@ppy

12 sep 22 om 21:33

#6646‍

2786 XP | 539 comments

Zelda TP, WW, baten kaitos, golden sun, earthbound. Kom maar op!