Monster Menu: The Scavenger's Cookbook krijgt demo op Switch

  • Nieuws

  • 10 mei 23 om 22:16

  • Thijmen

Er is een demo voor Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook verschenen op de Nintendo Switch. 

Degenen die alvast willen beginnen met Monster Menu: The Scavenger’s Coobook voordat het spel lanceert, kunnen dat nu doen dankzij een nieuwe demo van het spel.

Monster Menu: The Scavenger’s Cookbook is een survival-strategy RPG die verkenning, tactische gevechten en kooktechnieken combineert tot een dungeon-crawling avontuur. In het spel ga je op zoek naar ingrediënten en andere voorwerpen, terwijl je tegen verschillende monsters vecht. Ook kan je uit verschillende personages kiezen die je op verschillende manieren kunt aanpassen. Zo kan je de klasse, het uiterlijk, de stem en de houding van je personage veranderen. Combineer ingrediënten om krachtige gerechten te maken die je calorieën aanvullen, je groepsleden boosten, vaardigheden activeren of zelfs monsters in de strijd schade toebrengen.

De demo voor Monster Menu: Scavenger’s Cookbook is te downloaden via de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. De progressie die je in de demo maakt kan worden overgezet naar het volledige spel, dat op 23 mei 2023 lanceert.

Ga jij alvast beginnen aan het avontuur van Monster Menu: Scavenger’s Cookbook? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 16 jaar, nog een echte puber dus ;). Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben van jongs af aan al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de fantastische spellen en consoles van Nintendo, die heerlijke tijden dat je lekker Mario Galaxy of Wii Sports aan het spelen was op de Wii. Ik hield vroeger ook erg veel van mijn Nintendo Wii U, omdat dit de eerste console was die ik zelf gekocht had. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik af en toe ook eens een spel zoals Bayonetta of Rocket Leaugue. Verder kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft.

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

0

Nieuws Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

06-06-2023

1

Rik

Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

2

Nieuws Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

06-06-2023

2

Evelyne

Cat_Mario_Film_The_Super_Mario_Bros

2

Nieuws Miyamoto bedacht dat Mario paddenstoelen vies vond in Mario-film

06-06-2023

2

Evelyne

Reageer als eerste!