Monster Hunter Rise: Sunbreak Title Update 4 is live; dit zit er in

  • Nieuws

  • 8 feb 23 om 10:55

  • Dennis

  • 0

De vierde grote update voor Monster Hunter Rise: Sunbreak is live! Naast een hoop verbeteringen voegt de update ook een aantal nieuwe monsters toe!

Zo maakt Velkhana, de Iceborne Wyvern, zijn opwachting. Deze zagen we eerder al in Monster Hunter World: Iceborne. Daarnaast zijn er nieuwe afflicted monsters en Risen elder dragons te verslaan.

Maar er is meer. Zo zijn er nieuwe quests toegevoegd, is het maximum level voor Anomaly Investigations en armour upgrades verhoogd en zijn er nieuwe items te verkrijgen, waaronder layered weapons. Tot slot voegt de update heel wat balans- en kwaliteitsverbeteringen toe.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is vanaf nu te updaten naar versie 14.0.0. Deze update neemt ongeveer 0,7 GB ruimte in beslag. Capcom heeft een handige lijst waarin heel Title Update 4 staat uitgelegd op hun site gezet.

Benieuwd naar een aantal nieuwe monsters uit deze update? Robin ging gisteren met de N1-UP community al op jacht in een livestream! Deze is terug te kijken op ons Twitch-kanaal.

Lokt deze nieuwe Title Update jou weer terug naar Sunbreak? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

0

Media Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

29-03-2024

0

Mark

Promotionele afbeelding van Disney Dreamlight Valley met Olaf en Mirabel voor de update van 16 februari

1

Nieuws Disney Dreamlight Valley voegt op 16 februari Olaf en Mirabel toe

08-02-2023

1

Evelyne

Aandelen Nintendo dalen met 7,5% na matige Switch-verkopen

3

Nieuws Aandelen Nintendo dalen met 7,5% na matige Switch-verkopen

08-02-2023

4

Erik

Reageer als eerste!