Monster Hunter Rise: Sunbreak meer dan vijf miljoen keer verkocht

  • Nieuws

  • 18 jan 23 om 15:42

  • Evelyne

Capcom onthult dat Monster Hunter Rise: Sunbreak sinds de launch wereldwijd meer dan vijf miljoen keer is verkocht. Dit geldt voor zowel de Switch als de PC-versie. 

Capcom heeft aangegeven dat deze mijlpaal gevierd gaat worden. Daarom krijgen spelers binnenkort de kans om een game item pack te claimen. In totaal zijn er nu 88 miljoen spellen in de Monster Hunter-franchise verkocht.

Vorig jaar juli bevestigde Capcom dat Sunbreak twee miljoen keer verkocht was. Een week erna waren de verkopen gestegen met een miljoen. In augustus 2022 was de titel zelfs al vier miljoen keer verkocht.

Het officiële statement (vertaald):

Capcom Co. Ltd maakt vandaag bekend dat Monster Hunter Rise: Sunbreak, de groote premium uitbreidingsset van Monster Hunter Rise, wereldwijd vijf miljoen keer verkocht is.  De Monster Hunter series bestaat uit jaag-actie spellen waarin spelers het opnemen tegen gigantische monsters in prachtige omgevingen. Het begon in 2004 toen de serie een nieuwe genre vastgesteld werd waarin spelers samen moeten werken om op wrede monsters te jagen. Sindsdien is het tot een globaal fenomeen uitgegroeid met stijgende verkopen van titels uit de series. Sinds 30 september 2022 zijn er meer dan 88 miljoen spellen verkocht.

 

Sunbreak is een grote premium uitbreiding voor Rise en werd in juni 2022 uitgebracht. Naast het geprezen worden om de nieuwe locaties, monsters en nooit-eerder-ervaren jacht acties, werd Sunbreak verder uitgebreid met nieuwe gratis updates een strategische prijsstelling. Hierdoor werd de uitbreiding nog meer verkocht en zijn we nu bij 5 miljoen verkopen. Capcom blijft toegewijd om te luisteren naar alle wensen van de spelers door gebruik te maken van toonaangevende game ontwikkelingsmogelijkheden.

Monster Hunter Rise werd in maart 2021 gereleased op de Nintendo Switch. De uitbreiding: Sunbreak werd in juni 2022 gereleased. 

Wat vind jij van de Sunbreak uitbreiding? Laat het ons weten in de comments!

Fan-art van Rathalos uit Monster Hunter Rise: Sunbreakt door Lifegiving AKA Evelyne de Groot

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Robin

18-01-2023

#8358‍

270 comments

Heel blij dat Sunbreak het ook heel goed. Nog te minste twee nieuwe updates ben benieuwd