Monster Hunter Rise: Sunbreak geüpdate naar Versie 16.0.1

  • Nieuws

  • 9 jul 23 om 10:49

  • Erik

Capcom heeft een update uitgebracht voor Monster Hunter Rise: Sunbreak. Versie 16.0.1 komt met een aantal bug fixes.

De patch fixt onder andere een bug waarbij spelers materialen en armor spheres verloren bij het maken of upgraden van wapengerei. Capcom beloofde eerder al dat ze in juli met een fix hiervoor kwamen.

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Versie 16.0.1 (7 juli 2023)

Bug fixes

  • Een bug opgelost die ervoor zorgde dat schade verlaagd werd voor jagers die een boog gebruikten, als hun elementaire krachten een bepaalde waarde overschreden.
  • Een bug opgelost bij de Amatsu-queeste, die ervoor zorgde dat het tweede monster niet verscheen tijdens het gevecht. Hierdoor kon de speler geen voortgang boeken.
  • Een bug opgelost die ervoor zorgde dat spelers materialen en armor spheres (elk type) verloren als je op een bepaalde manier decoraties smeedde.

Officiële patch notes

 

Monster Hunter Rise: Sunbreak kreeg in juni 2023 de Bonus Update, de allerlaatste portie extra content. Het voegde onder andere de krachtige Primordial Malzeno toe.

Sunbreak is een uitbreiding van Monster Hunter Rise en verscheen op 30 juni 2022. Onze eigen Monster Hunter-expert Robin was lyrisch en beloonde het met een 9,8.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

1

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

2

Karlijn

Hoofdafbeelding bij Soundtrack Sunday - lot Roxas in Kingdom Hearts 2

2

Special Soundtrack Sunday: het lot van Roxas in Kingdom Hearts 2

09-07-2023

3

Erik

Story of Seasons en Harvest Moon: wat is het verschil?

3

Special Story of Seasons en Harvest Moon: wat is het verschil?

08-07-2023

4

Erik

Reageer als eerste!