Minit Fun Racer krijgt verrassingsrelease op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 4 mei 23 om 16:46

  • Dennis

  • 0

Minit Fun Racer, een spel met een Nederlands tintje, komt naar de Nintendo Switch. De winst van het spel gaat naar het goede doel!

Minit Fun Racer, een spin-off van de indie-klassieker Minit, heeft een verrassingsrelease gekregen op de Nintendo Switch. In deze zwart-witte racer rijd je op je scooter door een drukke stad, om op tijd te zijn om de zonsondergang te bekijken. Net als in Minit speelt tijd hier ook weer een belangrijke rol. Door munten te verzamelen kun je onderweg upgrades kopen om makkelijker en sneller door de stad te komen.

Het spel is op meerdere manieren bijzonder. Alle winst die het spel maakt gaat rechtstreeks naar het goede doel, zegt uitgever Devolver Digital. Daarnaast heeft het spel een Nederlands tintje. Tussen de makers van het spel (Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio en Dominik Johann) bevinden zich twee Nederlanders.

Minit Fun Racer kwam oorspronkelijk uit in 2021, maar is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Het spel kost €2,99 in de Nintendo eShop.

Heb jij Minit gespeeld? En ga je Minit Fun Racer ook een kans geven?

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

2

Rik

koopa cafe podcast zelda

0

Podcast Koopa Café #17 - Tears of the Kingdom-hype, Nintendo Ninja's en Xenoblade 3 DLC

04-05-2023

3

Icelos

Teslagrad Remastered – Heeft nog steeds aantrekkingskracht

2

Review Teslagrad Remastered - Heeft nog steeds aantrekkingskracht

04-05-2023

3

Dennis

Reageer als eerste!