Mini Motorways bestraat vanaf vandaag de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 11-05-2022 17:47

  • Willem

0

Tijdens de Indie World Showcase van vanmiddag maakte Dinosaur Polo Club bekend dat ze het vervolg op hun puzzel-simulator Mini Metro vandaag uitbrengen op de Nintendo Switch.

Waar Mini Metro je al zag worstelen met het aanleggen van metrolijnen in bekende én onbekende wereldsteden neemt Mini Motorways de afslag naar het asfalt. In Mini Motorways verbind je steden, dorpen én huizen met elkaar en probeer je zo lang mogelijk optimale routes aan te leggen voordat je een file veroorzaakt. De combinaties van snelwegen, autowegen en dorpswegen maakt iedere stad een unieke ervaring. Als je Mini Metro hebt gespeeld zal de stijl je ook direct aanspreken met simpele visuele indicators en rustgevende kleuren.

Mini Motorways is vanaf nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor €13,99. 

Deel dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Lees meer over Willem

Recente artikelen

0

Special Fan Friday: Nopon-plushies!

07-10-2022

1

Rik

9

Media Nintendo deelt eerste trailer The Super Mario Bros. Movie

06-10-2022

3

Erik

1

Nieuws Trailer Pokémon Scarlet & Violet toont drie onbekende Pokémon

06-10-2022

2

Evelyne

Reageer als eerste!