Minecraft krijgt cross-over met Dungeons & Dragons

  • Nieuws

  • 30 mrt 23 om 10:21

  • Thijmen

Tijdens de Dungeons & Dragons presentatie van 29 maart 2023 werd aangekondigd dat Minecraft een Dungeons & Dragons cross-over gaat krijgen. 

Met de Dungeons & Dragons DLC kunnen spelers de Forgotten Realms verkennen als een klassiek D&D-personage. Monsters zoals Beholders, Mimics, Mind Flayers en Jelly Cubes verschijnen ook. Daarnaast kan je in de cross-over op klassieke D&D locaties spelen, zoals Icewind Dale en Candlekeep. Verder wordt er ook een nieuw verhaal toegevoegd waarin spelers een van de volgende klassen kan kiezen: een paladijn, barbaar, tovenaar of schurk. In dit verhaal wordt ook een aangepast gevechtssysteem toegevoegd waarin je bijvoorbeeld de mogelijkheid krijgt om uitrusting uit te rusten die de statistieken van je personage beïnvloeden. 

Het lijkt erop dat de DLC vrij groot is, aangezien het een speler ongeveer 10 uur zou moeten kosten om de DLC uit te spelen. Hier is een trailer voor de Minecraft Dungeons & Dragons cross-over:

Minecraft is nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum voor de Dungeons & Dragons cross-over is nog niet bekend. Het enige wat we weten is dat de DLC gepland staat voor dit voorjaar. Zodra er nieuws is over een meer specifieke releasedatum zullen we dit laten weten.

Wat vind jij van de Dungeons & Dragons cross-over in Minecraft? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Polygon

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 16 jaar, nog een echte puber dus ;). Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben van jongs af aan al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de fantastische spellen en consoles van Nintendo, die heerlijke tijden dat je lekker Mario Galaxy of Wii Sports aan het spelen was op de Wii. Ik hield vroeger ook erg veel van mijn Nintendo Wii U, omdat dit de eerste console was die ik zelf gekocht had. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik af en toe ook eens een spel zoals Bayonetta of Rocket Leaugue. Verder kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft.

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

0

Nieuws Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

06-06-2023

1

Rik

Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

2

Nieuws Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

06-06-2023

2

Evelyne

Cat_Mario_Film_The_Super_Mario_Bros

2

Nieuws Miyamoto bedacht dat Mario paddenstoelen vies vond in Mario-film

06-06-2023

2

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

N2up

30 mrt 23 om 14:47

#9381‍

136 comments

Hoeveel kosten dit soort DLC doorgaans?