Midnight Suns DLC voegt Deadpool, Venom en meer toe

  • Nieuws

  • 27 okt 22 om 14:57

  • Evelyne

Vier nieuwe DLC packs staan klaar voor Marvel Midnight Suns. Deze bevatten Deapool,Venom, Morbius en Storm.

Marvel’s Midnight Suns heeft een groot aantal personages in het basisspel, maar er staan er nog meer gepland via de DLC seizoen pas. Vandaag is onthuld dat Deadpool, Venom, Morbius en Storm in deze DLC zitten. Elk personage komt met een eigen DLC pack, Elk DLC pack bevat ook een nieuw verhaal, een upgrade voor Abbey en een aantal nieuwe cosmetics.

  • DLC Pack #1 Deadpool: Een brutale huurling met een hart van goud. Deadpool heeft een voorliefde voor griezelig geweld en het breken van de 4e muur.
  • DLC Pack #2 Venom: Spider-man’s aartsvijand in het hoofdspel, Venorm wordt een speelbaar personage met dezelfde symbiont aanvallen dat ooit het leven van de Midnight Suns in gevaar bracht.
  • DLC Pack #3 Morbius: Eén van de originele comic boeken Midnight Sons. Morbius is een talentvolle biochemist, die zichzelf probeerde te genezen van een zeldzame bloedziekte, maar zichzelf daarbij in een vampier veranderde.
  • DLC Pack #4 Storm: Een sterk lid van de X-men, Storm heeft de vaardigheid om wind te vormen en te manipuleren. Daarnaast kan ze ook regen en donder opwekken.

Marvel’s Midnight Suns krijgt ook een Legendarisch premium pack met 23 premium skins zoals Blade’s Blade 1602 skin, Captain America’s Future Soldier skin, Iron Man’s Iron Knight skin en Spider-Man’s Demon Spider skin. Marvel’s Midnight Suns release was destijds uitgesteld om een goede ervaring neer te zetten. 

Ga jij deze skins halen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendoeverything

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

2

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

4

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Reageer als eerste!