Metroid Dread-rapport Vol. 3 leert je de basis van Metroid

  • Nieuws

  • 15 jul 21 om 19:30

  • Erik

  • 2

Nintendo heeft het derde Metroid Dread-rapport uitgebracht. Deze vertelt je in zeven stappen de zaken die kenmerkend zijn voor de 2D Metroid-spellen.

Wat kenmerkt nou echt de Metroid-franchise? Nou, Samus Aran natuurlijk! Een supervaardige premiejager, waarvan men zegt dat ze de sterkste is in de hele melkweg. Of de Metroids, die bijzondere zwevende levensvormen. Dread-rapport Vol. 3 onthult dat deze oorspronkelijk kunstmatig gecreëerd werden. Het vertelt je over de exploratie, hetgeen waardoor het genre Metroidvania is ontstaan: de games volgen geen lineair patroon, maar je ontdekt steeds meer van een doolhofachtige wereld.

Daarnaast legt het Metroid Dread-rapport Vol. 3 je  meer uit over de 35-jarige geschiedenis, de vaardigheden van Samus, de Chozo en natuurlijk de X-parasiet uit Metroid Fusion. Alle stukjes zitten ook vol tranmissies van het ontwikkelaarsteam, leuke feitjes. Wist je bijvoorbeeld dat Metroid, ultieme krijger betekent in de Chozo-taal? Lees ‘m helemaal op de website van Nintendo Nederland!

Metroid Dread ligt vanaf 8 oktober in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Check hier een gameplayvideo met beelden uit het tweede rapport, dat specifiek ging over E.M.M.I.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Gerucht: Netflix gaat binnen een jaar games aanbieden

5

Nieuws Gerucht: Netflix gaat binnen een jaar games aanbieden

15-07-2021

2

Erik

Pokémon Unite lanceert volgende week op Nintendo Switch

4

Nieuws Pokémon Unite lanceert volgende week op Nintendo Switch

15-07-2021

5

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Samus

15 jul 21 om 21:48

#733‍

596 XP | 106 comments

Zo ontzettend veel zin in deze game - hier kijk ik het meest naar uit <3. Ook heel fijn om te lezen dat exploratie de focus heeft in deze game, en je meer vrijheid biedt dan eerdere games. Heel tof!

Golden

17 jul 21 om 11:09

#750‍

165 XP | 31 comments

Dit lijkt op een gigantische verbetering op Samus Returns. Dat was overigens geen slecht spel, maar had veel ruimte voor verbetering, en ik ben blij dat Mercury Steam de kans krijgt. Hier hoop ik voor de Speed Booster.Wel raar dat Samus' power suit zichzelf gewoon repareert. Technische gezien is het biologische verbonden met Samus zelf, maar op z'n grote schaal?