Meer details over Dragon Ball: The Breakers

  • Nieuws

  • 17 jan 22 om 21:29

  • Jeroen

  • 1

Ryosuke Hara, de producent van de game, heeft meer informatie gedeeld over het verhaal en de modus voor één speler van Dragon Ball: The Breakers.

Hij wist te melden dat je in het spel niet speelt met bekende figuren uit de Dragon Ball-franchise, maar met onbekende karakters. Zij bevinden zich in een zogeheten Temporal Seam, dat betekent dat verschillende plekken uit verschillende tijden door elkaar gehaald worden. Ze moeten vechten tegen allerlei slechteriken uit de games en de serie, maar van zichzelf hebben ze geen speciale krachten. De Time Patrollers, die je kan kennen uit de Xenoverse-spellen, hebben echter een manier gevonden om deze gewone mensen toch wat hulpmiddelen te geven om alle snoodaards een kopje kleiner te maken.

Voor de mensen die een leuke Dragon Ball-game zoeken voor in je eentje is er minder goed nieuws. The Breakers zal praktisch geen modus hebben die hierop aansluit. Er zit voor één speler alleen een soort tutorial in, maar de rest van het spel moet echt in multiplayer gespeeld worden. Hara vertelde hierover ook nog dat het spel waarschijnlijk om deze reden een budgetprijs zal krijgen. Overigens zal het team van Hara ook luisteren naar de fans, en ze zijn van plan om na de release meerdere updates uit te brengen.

Heb jij zin in dit multiplayer-spel in het Dragon Ball-universum? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Kingdom Hearts – Cloud Version vanaf 10 februari op de Switch

1

Nieuws Kingdom Hearts - Cloud Version vanaf 10 februari op de Switch

18-01-2022

1

Willem

Journalist trekt doorgaan van E3 2022 in twijfel

6

Nieuws Journalist trekt doorgaan van E3 2022 in twijfel

17-01-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Selan

18 jan 22 om 10:42

#3225‍

2612 XP | 477 comments

Dit is niet een DBZ game voor mij. Heb meer dan 100 uur in Xenoverse 2 en DBZ: Kakarot op de Switch doorgebracht, en tientallen uren in FighterZ, maar dit soort DBZ games spreken mij niet aan. Wel heel leuk om te zien dat ze wel echt iets nieuws proberen! Hoop dat het succes voor ze oplevert