McDonalds-commercial toont nieuwe beelden Super Mario Movie

  • Nieuws

  • 13 dec 22 om 01:21

  • Rik

Wahoo! De promotie voor The Super Mario Bros. Movie is nu echt in volle gang. Een Portugese McDonalds-reclame toont ons weer wat nieuwe beelden van Mario in het Mushroom Kingdom.

Nintendo en Illumination Studios werken voor de promotie van de film samen met McDonalds. Binnenkort kunnen we Mario Movie-speeltjes verwachten bij Happy Meals. De Portugese reclame voor deze Mario-Happy Meals is opgedoken op Youtube. We zien daarin nieuwe beelden van Mario in het Mushroom Kingdom. Het gaat waarschijnlijk niet om een scene uit de film, maar om een speciaal voor de commercial geanimeerde scene. We zien een kind zijn Happy Meal-doos inkijken, waarna Mario allerlei platforming-capriolen uithaalt. Mario is vele malen competenter in deze scene dan hij in de officiële trailers tot dusver te zien was. Dit sluit aan bij de verwachting dat The Super Mario Bros. Movie het ontstaansverhaal van ‘Super’ Mario zal vertellen. Andere commercials toonden al een trainingsscene waarin Mario eveneens uitgroeide tot zijn acrobatische game-versie.

De Happy Meal-reclame eindigt met de onthulling van de speeltjes. In tegenstelling tot de uit Japan gelekte Happy Meal-speeltjes zijn de Portugese speeltjes niet van plastic. Dit sluit aan bij een recente move van McDonalds om minder plastic te gebruiken voor hun Happy Meals. De Portugese speeltjes zullen ook naar de Nederlandse McDonalds-vestigingen komen. Community-lid Reporterdavid stuurde ons onlangs een foto van een McDonalds-vitrine bij Rotterdam Zuidplein. Daar waren dezelfde niet-plastic speeltjes te zien.

foto van Reporterdavid

De Super Mario Bros. Movie is vanaf 22 maart in de Belgische vanaf 5 april in de Nederlandse bioscopen te zien.

Wat vind jij van de nieuwe beelden van Mario en de Happy Meal-speeltjes? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

waluigi movie

2

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

6

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

5

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 1

oldman86

13-12-2022

#7884‍

191 comments

Zo hyped voor de film