Master Detective Archives: Rain Code komt uit op 30 juni

  • Nieuws

  • 10 feb 23 om 08:57

  • Dennis

  • 0

In de Nintendo Direct van afgelopen woensdag zagen we een nieuwe trailer van Master Detective Archives: Rain Code. Dit detectivespel komt op 30 juni uit voor de Nintendo Switch!

Master Detectives Archives: Rain Code werd al aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van vorig jaar september. Afgelopen woensdag zagen we nieuwe beelden. We zien de speciale krachten die je kunt gebruiken om de mysteries op te lossen voorbijkomen. Zo maakt Disguise het mogelijk je te vermommen, en Audial Aptitude laat de hartslag van andere personages zien, zodat je kunt zien of ze wel de waarheid spreken.

De trailer uit de Nintendo Direct is hier beneden te bekijken.

Master Detective Archives: Rain Code is van dezelfde makers als de Daganronpa-serie. De makers omschrijven het spel zelf als een fantasy detective action game. In het spel maak je deel uit van de Master Detectives, die hun krachten bundelen om de mysteriën van een stad waar het altijd regent te ontrafelen. Daarbij komen de paranormale krachten van de Master Detectives goed van pas.

Voor verzamelaars komt er ook een Mysteriful Limited Edition beschikbaar, met daarin onder andere een steelbook en een Shinigami knuffel.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Koopa Café #13 – Wordt Tears of the Kingdom een gerecyclede BotW?

0

Podcast Koopa Café #13 - Wordt Tears of the Kingdom een gerecyclede BotW?

10-02-2023

2

Mitch

Greninja Tera Raid in Pokémon Scarlet & Violet nu live

8

Nieuws Greninja Tera Raid in Pokémon Scarlet & Violet nu live

10-02-2023

4

Dennis

Reageer als eerste!