Mario Tour racet naar Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 3 mrt 23 om 13:39

  • Rik

  • 1

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Mario Tour!

De Mario Tour volgt de Doctor Tour op. Zoals de naam al doet vermoeden staan verschillende kostuum-varianten van Mario centraal tijdens deze Tour. Ook maakt Mario Circuit (DS) zijn Mario Kart Tour-debuut tijdens deze Tour. Dit circuit kom je vanaf 9 maart (dat is een dag later) ook tegen in Wave 4 van de Mario Kart 8 DLC.

Ook is er weer een nieuw Mii Racing Suit aangekondigd: een Spike racetenue. De teaser voor de volgende ronde Mii Racing Suits laat een silhouet zien met veel stekels. Ook zien we weer wat nieuwe beelden van de Mario Kart Tour-versie van Mario Circuit (DS).

De Mario Tour gaat van start op 8 maart, tot die tijd kun je blijven racen in de Doctor Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

0

Nieuws Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

23-04-2024

1

Rik

ubisoft logo

5

Nieuws Ubisoft sluit Benelux-kantoor vanaf 1 april

03-03-2023

5

Kitty

Capcom kondigt Spotlight-presentatie aan voor 9 maart

1

Nieuws Capcom kondigt Spotlight-presentatie aan voor 9 maart

03-03-2023

3

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

7 mrt 23 om 11:39

#9079‍

5155 XP | 640 comments

Zoals volledig in de lijn der verwachting lag komt Mario Circuit (DS) ook naar Mario Kart Tour toe maar wel grappig dat in tegenstelling tot Sky High Sundae dit circuit 1 dag exclusief is voor MKT voordat het ook in de BCP gaat uitkomen terwijl dit bij de stracciatella straat juist precies andersom het geval is geweest.