Mario Kart Tour teaset toevoeging Dry Dry Ruins (Wii)-circuit

  • Nieuws

  • 16 mrt 23 om 15:26

  • Rik

  • 1

Via het officiële Twitter-account heeft Mario Kart Tour de toevoeging van een nieuw circuit geteased. Het gaat om de toevoeging van Dry Dry Ruins uit Mario Kart Wii.

Er zijn nog geen verdere details gedeeld over de Mario Kart Tour-versie van het circuit. Verschillende circuits ontvangen (kleine) aanpassingen bij de overstap naar Mario Kart Tour. De verwachting is dat Dry Dry Ruins vanaf volgende week woensdag speelbaar zal zijn in Mario Kart Tour. Normaal gesproken zal Mario Kart Tour op de laatste vrijdag van een Tour (morgen) de volgende Tour officieel uit de doeken doen. Tot die tijd moeten we het doen met onderstaande afbeelding.

De toevoeging van Dry Dry Ruins in Mario Kart Tour lijkt de kans dat het circuit ook naar de Mario Kart 8 DLC komt te vergroten. Hoewel Nintendo nooit heeft bevestigd dat er overlap is tussen Mario Kart Tour- en Mario Kart 8 DLC-circuits, blijkt dit in praktijk wel zo te zijn.

Kijk jij uit naar de toevoeging van het Dry Dry Ruins circuit? Laat het ons weten in de comments!

 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Ghibli-esqe platformer Europa naar Nintendo Switch (demo beschikbaar)

0

Nieuws Ghibli-esqe platformer Europa naar Nintendo Switch (demo beschikbaar)

17-04-2024

1

Rik

Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Thijmen!

5

Special Even (voor de eerste keer) voorstellen: Hoi Thijmen!

16-03-2023

12

Redactie

Wii Sports genomineerd voor The Video Game Hall of Fame

1

Nieuws Wii Sports genomineerd voor The Video Game Hall of Fame

16-03-2023

2

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

17 mrt 23 om 10:40

#9226‍

5155 XP | 640 comments

Ik vind zelf Dry Dry Ruins wel één van de betere woestijn tracks maar aangezien er al twee andere Wii tracks voor de BCP op de planning staan en Dry Dry Desert (GCN) al in MK8DX zit zou ik het niet erg vinden als deze droge baan zou ontbreken in de twee laatste waves.