Mario Kart Tour teaset nieuw circuit

  • Nieuws

  • 6 jul 23 om 16:24

  • Rik

Het social media team van Nintendo is weer eens bezig. Op het officiële Mario Kart Tour Twitter-account heeft Nintendo gehint naar de komst van een gloednieuw circuit in de mobile game.

Zoals gebruikelijk is er nog niet veel bekend gemaakt over dit nieuwe circuit. Mario Kart Tour introduceert elke twee weken een nieuwe “Tour”, waarmee de selectie van beschikbare circuits in de game rouleert. Elke laatste vrijdag van een Tour maakt MKT via Twitter en het in-game nieuwskanaal bekend wat de volgende Tour wordt. Als er een nieuwe toevoeging wordt geïntroduceerd tijdens de volgende Tour, plaatst het MKT Twitter-account op donderdag een teaser.

Het nieuwe circuit lijkt plaats te vinden in het Mushroom Kingdom en een pijpenthema te hebben. In de reacties op de teaser-tweet speculeren fans er driftig op los: zij vermoeden dat het om het Dokan circuit gaat. Dit was een Mario Kart DS-circuit dat voor de definitieve release geschrapt werd. Waarschijnlijk komen we er morgen achter of dit alsnog het Mario Kart-debuut van het Dokan circuit wordt, of dat het nieuwe circuit slechts in de verte lijkt op Dokan. Zoals gezegd maakt Mario Kart Tour doorgaans de volgende Tour bekend op een vrijdag.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

De drie posters van de GBA-posterset in de My Nintendo Store

5

Nieuws GBA-posterset verkrijgbaar via My Nintendo Store

06-07-2023

3

Erik

Mario Kart 8 Deluxe DLC – Set 5 lanceert op 12 juli

6

Nieuws Mario Kart 8 Deluxe DLC - Set 5 lanceert op 12 juli

06-07-2023

3

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Thijmen18

6 jul 23 om 21:25

#10670‍

321 XP | 40 comments

Ziet er erg leuk uit! Hoop dat je ook daadwerkelijk een 360 kan maken in de buizen.

Tamadachi

10 jul 23 om 17:08

#10715‍

4382 XP | 580 comments

Een opvallend ontwerp heeft deze opkomende track want ik had nooit gedacht dat Nintendo terug zou keren op het idee om een track met een 360 graden buis te maken nadat ze Dokan Course voor Mario Kart DS hadden geschrapt.