Mario Kart Tour snelt zich naar de Sundae Tour

  • Nieuws

  • 1 sep 23 om 13:52

  • Rik

  • 0

Mario Kart Tour zomert nog even lekker na met een ijsje! Vanaf aanstaande woensdag kunnen we namelijk aan de slag met de Sundae Tour!

De Sundae Tour volgt de Summer Tour op. Het zal geen verrassing zijn dat het ijsjes-circuit Sky High Sundae (Straciatellastraat) onderdeel uitmaakt van de selectie circuits van deze Tour. Ook komen er andere bekende ijzige circuits, zoals Rosalina’s Ice World voorbij in de trailer:

Ook betekent een nieuwe Tour zoals gebruikelijk een nieuw Mii Racing Suit. Het gaat deze keer om een generieke Light Blue Mii Racing Suit, die een verhoogde kans op de Ice Flower Power-up geeft. Volgende Tour komt er weer één nieuw Mii Racing Suit beschikbaar, deze heeft een uniek helm-ontwerp blijkt uit het silhouet.

De Sundae Tour gaat van start op 6 september, tot die tijd kun je blijven racen in de Summer Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Inazuma Eleven: Victory Road krijgt gameplay-trailer

0

Nieuws Inazuma Eleven: Victory Road krijgt gameplay-trailer

01-09-2023

2

Rik

Hoofdafbeelding bij Super Mario Bros Wonder: alles wat we weten

3

Nieuws Mario Wonder-prototype had geen interne deadline

01-09-2023

6

Rik

Reageer als eerste!