Mario Kart Tour kondigt Peach vs. Bowser Tour aan

  • Nieuws

  • 12-05-2022 14:31

  • Rik

0

Mario Kart Tour heeft de Peach vs. Bowser Tour officieel aangekondigd. De paddenstoelen-prinses en de Koopa-koning nemen het twee weken lang tegen elkaar op.

Het is geen verrassing dat Peach en Bowser centraal staan in de aankomende Tour. Bij de start van de huidige Doctor Tour onthulde de in-app nieuws-sectie al wat we van de volgende Tour konden verwachten. Zowel Peach als Bowser krijgen een nieuw kostuum deze Tour: het gaat om hun dokter-outfits uit het gestopte Dr. Mario World. De Peach vs. Bowser Tour is de tweede en laatste Tour van het Doctor Fest event, die eerder al Dr. Mario en Dr. Luigi toevoegde aan de game. Ook zal het retro-circuit Koopa Cape (Mario Kart Wii) zijn Mario Kart Tour-debuut maken.

In een ‘Vs.-tour’ verzamel je zo veel mogelijk Team Tokens voor jouw team. Eerder namen onder andere Mario en Peach en Toad en Toadette het al tegen elkaar op in Team Rally’s. De beschikbare personages worden opgedeeld in twee teams voor deze Tour. Het is mogelijk om met een personage van het andere team te rijden, maar dan kun je geen Team Tokens verzamelen. Het officiële Twitter-account van Mario Kart Tour heeft twee trailers online gezet die tonen voor welk team de personages rijden:

De Peach vs. Bowser Tour gaat van start op 18 mei, tot die tijd kun je blijven racen in de Doctor Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!