Mario Kart Tour gaat op expeditie in de Exploration Tour

  • Nieuws

  • 3 feb 23 om 15:38

  • Rik

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Exploration Tour!

De Exploration Tour volgt de Winter Tour op. Donderdag maakte het Twitter-account van Mario Kart Tour al bekend dat deze Tour het debuut vormt van het gloednieuwe Piranha Plant Cove-circuit. In de trailer zien we voor het eerst bewegende beelden van dit circuit. Daarnaast staan verschillende outfits en karts met een ontdekkingsreizigers-thema de komende twee weken in de spotlight.

Ook is er weer een nieuw Mii Racing Suit aangekondigd: een bruin racetenue. De teaser voor de volgende ronde Mii Racing Suits lijkt een helm met vleugels te suggereren. Ten slotte krijgen we weer wat extra beelden van het nieuwe Piranha Plant Cove in de Mii Racing Suit-trailer:

De Exploration Tour gaat van start op 8 februari, tot die tijd kun je blijven racen in de Winter Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

1

Nieuws De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

01-04-2023

1

Thijmen

De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

0

Special De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

01-04-2023

4

Dennis

Game Proeverij Yoshi´s Island

0

Special Game Proeverij #3 - Speel mee met Yoshi's Island!

01-04-2023

3

Mitch

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

03-02-2023

#8538‍

398 comments

Interessant dat deze trailer te zien is dat er meerdere paden afgesloten zijn met hekken en dat de finishlijn niet consistent op dezelfde plek bevindt dus waarschijnlijk betekent dat de Piranha Plant Cove meerdere routes gaat krijgen. Daarnaast doet deze baan mij ook sterk denken aan de thwomp ruïnes niet alleen qua uiterlijk maar ook door de bijpassende muziek die exploration schreeuwt!