Mario Kart Tour begeeft zich in hogere sferen in de Sky Tour

  • Nieuws

  • 18 feb 22 om 15:35

  • Rik

  • 0

Mario Kart Tour heeft officieel de volgende tour onthuld: Vanaf 23 februari kunnen we racen in de Sky Tour.

De Sky Tour volgt de Los Angeles Tour op, die tot de 23e actief zal blijven. De aankondiging van de Sky Tour komt niet als verrassing: gisteren deelde Nintendo al een teaser waarbij de toevoeging van het Sky Garden-circuit aan Mario Kart Tour werd getoond. Naast Sky Garden wordt er ook een Mario in piloten-outfit aan de game toegevoegd. Net zoals een nieuwe kart en glider in de vorm van een rood dubbeldekkervliegtuig. Kamek, de heksen (Halloween)-varianten van Peach en Rosalina en de verschillende vliegende bezem-karts zullen ook in het zonnetje gezet worden tijdens deze tour. De laatste opvallende toevoeging is een glider die de afgelegde afstand in de lucht laat zien.

Reminder: Sky Garden zal op 18 ook aan Mario Kart 8 Deluxe worden toegevoegd. Sky Garden is onderdeel van de eerste wave van in totaal 48 terugkerende tracks die via DLC naar Mario Kart 8 Deluxe komen. Mario Kart Tour biedt met de Sky Tour een voorproefje op het vernieuwde ontwerp van de GBA-track.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Super Mario Land en meer nu te spelen op Nintendo Switch Online

0

Nieuws Super Mario Land en meer naar Nintendo Switch Online

15-05-2024

1

Erik

the legend of zelda majora's mask nintendo switch online

0

Media Bekijk de grafische vergelijking van Majora's Mask voor de N64 en de Nintendo Switch

18-02-2022

1

Kitty

Uitgelichte afbeelding bij 3DS en Wii U eShop sluiten 27 maart 2023

0

Nieuws Video Game History Foundation vraagt voor oplossing voor 3DS- en Wii U eShop-sluiting

18-02-2022

2

Kitty

Reageer als eerste!