Mario-hanafuda-ansichtkaarten wederom verkrijgbaar op My Nintendo

  • Nieuws

  • 9 aug 21 om 17:20

  • Erik

  • 0

Nintendo laat weten je de Mario-hanafuda-ansichtkaartenset weer kunt bestellen. Zolang de voorraad strekt is de set voor 400 platinapunten verkrijgbaar in de Europese My Nintendo Store.

De beloning bestaat uit acht ansichtkaarten. Ze zijn gebaseerd op Nintendo’s klassieke hanafuda-kaarten, maar dan met figuren uit Super Mario. Onder andere Mario, Luigi, Donkey Kong en Yoshi staan er in een kenmerkend Japans sausje op.

De kaarten zijn op de website van Nintendo te bestellen. Naast de 400 platinapunten, betaal je enkel verzendkosten (€6,99). Het betreft een nieuwe uitgave: de Mario-hanafuda-ansichtkaartenset was juni vorig jaar ook al beschikbaar

Opgelet: ze zijn enkel te bestellen als je in bezit bent van een creditcard. Nintendo Nederland heeft na navraag van een van onze lezers aangegeven dat zij niet de bevoegdheid hebben om dit aan te passen.

Op My Nintendo is geregeld leuke merchandise te vinden. Sinds eind juli zijn er ook ansichtkaarten met een The Legend of Zelda: Skyward Sword HD-thema beschikbaar.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Gerucht: Xenoblade Chronicles 3 nadert laatste fasen van ontwikkeling

13

Nieuws Gerucht: Xenoblade Chronicles 3 nadert laatste fasen van ontwikkeling

09-08-2021

9

Erik

Blue Reflection: Second Light krijgt nieuwe gameplaytrailer

0

Media Blue Reflection: Second Light krijgt nieuwe gameplaytrailer

09-08-2021

0

Jeroen

Reageer als eerste!