Makers The Outbound Ghost: deze versie had niet mogen releasen

  • Nieuws

  • 2 dec 22 om 17:51

  • Rik

Vanaf vandaag is The Outbound Ghost speelbaar op de Nintendo Switch. Toch is er een opvallende groep mensen die daar niet blij mee is: de makers van de game zelf. Volgens hen had het spel ‘nooit in deze staat’ in de digitale schappen mogen liggen.

Dit laat het team bij monde van Lead Developer Conrad weten via hun officiële Twitter-account. Zowel de Playstation 4/5-versie van de game als de Switch-versie zouden performance problemen hebben. Volgens Conrad wilde het team dan ook niet dat de huidige versie zou worden vrijgegeven. ‘Omstandigheden buiten hun controle’ zorgden er echter voor dat dit toch gebeurde. Het team is naar verluid hard aan het werk om de problemen te verhelpen. Wie niet kan wachten om The Outbound Ghost te spelen wordt doorverwezen naar de Steam-versie van de game. Deze versie kreeg wel de goedkeuring van het ontwikkelteam.

The Outbound Ghost is een game die zich duidelijk liet inspireren op de Paper Mario-serie, al voegt het ook unieke zaken toe in de combat. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer er een patch komt voor de Nintendo Switch-versie.

The Outbound Ghost kwam op 2 december uit voor de Nintendo Switch.

Keek jij uit naar The Outbound Ghost? Of heb jij de performance issues al zelf ervaren? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Reageer als eerste!