Majin Buu en The Farmer naar Dragon Ball: The Breakers

  • Nieuws

  • 19 sep 22 om 23:49

  • Jeroen

  • 0

Multiplayerspel Dragon Ball: The Breakers komt 14 oktober uit op de Nintendo Switch, en ontwikkelaar Bandai Namco heeft een verse trailer gedeeld met beelden van twee bekende figuren uit de geliefde Japanse animatie-serie!

In Dragon Ball: The Breakers probeert een team van zeven overlevenden te ontsnappen van één Raider. Overlevenden moeten hun verstand en gadgets gebruiken om terug te keren naar huis. De Raider is een grote Dragon Ball-slechterik en jaagt op de Survivors om ze te elimineren.

Aan de kant van de mensen die moeten zien te overleven in een gevaarlijke omgeving vinden we The Farmer. Deze boer was op verschillende momenten in de franchise te zien, zoals in Dragon Ball Z, maar ook in de recente game Dragon Ball Z Kakarot. Ook aan de kant van de slechteriken is er een naam bekendgemaakt, namelijk Majin Buu. Deze roze krachtpatser is een bekend boosaardig personage die in verschillende vormen in de franchise te zien is. In The Breakers is hij een Raider, die zijn tegenstanders kan veranderen in een snoepje. Beide personages zie je in actie in de trailer:

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Bekende Square-Enix franchises in DLC voor Theatrhythm Final Bar Line

1

Nieuws Bekende Square-Enix franchises in DLC voor Theatrhythm Final Bar Line

20-09-2022

1

Jeroen

Datamine Splatoon 3 suggereert nieuwe spelmodi voor Salmon Run

0

Nieuws Datamine Splatoon 3 suggereert nieuwe spelmodi voor Salmon Run

19-09-2022

2

Evelyne

Reageer als eerste!