Limited Run Games brengt fysieke versie uit van Crysis 3 Remastered

  • Nieuws

  • 1 dec 21 om 17:01

  • Erik

  • 0

Crysis 3 Remastered is straks in beperkte oplage fysiek aan te schaffen op de Nintendo Switch. Vanaf dinsdag 7 december kun je een pre-order plaatsen via Limited Run Games.

Het gaat om een standaardversie en een Deluxe Version. Bij laatstgenoemde krijg je er een SteelBook en een kaart met artwork bij. Er zijn nog geen prijzen bekend, maar de fysieke versie van Crysis 2 kostte $39,99.

Je hebt vanaf 7 december zes weken de tijd  om Crysis 3 Remastered voor te bestellen via de website van Limited Run Games. Het spel is leverbaar naar Europa.

Crysis 3 Remastered is onderdeel van Crysis Remastered Trilogy, en speelt zich af in een apocalyptisch New York. Als supersoldaat knal en spring jij je een weg door vele buitenaardse slechteriken. De game is vanaf 7 december verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor €29,99.

Bron: Limited Run Games (via Twitter)

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Gori: Cuddly Carnage krijgt lanceerdatum en nieuwe trailer

0

Nieuws Gori: Cuddly Carnage krijgt lanceerdatum en nieuwe trailer

23-04-2024

0

Mark

Panorama Cotton – Zeg maar een schietgebed

0

Review Panorama Cotton - Zeg maar een schietgebed

02-12-2021

0

Jeroen

Pokémon Unite is Google Play’s Best Game Of 2021

3

Nieuws Pokémon Unite is Google Play's Best Game Of 2021

01-12-2021

1

Kitty

Reageer als eerste!