Limited Run Games brengt fysieke versie uit van Crysis 3 Remastered

0

Crysis 3 Remastered is straks in beperkte oplage fysiek aan te schaffen op de Nintendo Switch. Vanaf dinsdag 7 december kun je een pre-order plaatsen via Limited Run Games.

Het gaat om een standaardversie en een Deluxe Version. Bij laatstgenoemde krijg je er een SteelBook en een kaart met artwork bij. Er zijn nog geen prijzen bekend, maar de fysieke versie van Crysis 2 kostte $39,99.

Je hebt vanaf 7 december zes weken de tijd  om Crysis 3 Remastered voor te bestellen via de website van Limited Run Games. Het spel is leverbaar naar Europa.

Crysis 3 Remastered is onderdeel van Crysis Remastered Trilogy, en speelt zich af in een apocalyptisch New York. Als supersoldaat knal en spring jij je een weg door vele buitenaardse slechteriken. De game is vanaf 7 december verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor €29,99.

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.