Life is Strange: True Colours krijgt releasedatum

  • Nieuws

  • 24-11-2021 18:40

  • Rik

1

Life is Strange: True Colours had eigenlijk al uit moeten zijn, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Het officiële Twitteraccount maakt nu de nieuwe release data bekend. De fysieke en digitale release vinden gescheiden plaats.

In de eShop kan je de game al vanaf 7 december aanstaande downloaden, wie de fysieke versie aan zijn collectie wil toevoegen moet geduld hebben tot 25 februari 2022. De Nintendo Switch is het laatste platform waar de game op uitkomt, de versies voor andere platforms hoefden niet uitgesteld te worden. Life is Strange: True Colours kwam voor de concurrerende platforms uit op de originele releasedatum van 10 september.

Wie wacht op de fysieke versie of als eerste de originele Life is Strange wil spelen, kan vanaf 1 februari terecht op de Nintendo Switch. Life is Strange: Remastered Collection lanceert namelijk op die dag voor Nintendo’s hybride spelcomputer.

Zat jij te wachten op deze game(s)? Of heb je Life is Strange al gespeeld op een ander apparaat? Laat het ons weten in de comments!

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Discussieer met ons mee!

Kitty

24 november 2021 21:20

#2629

Verdorie, ik wil m wel graag fysiek hebben.

of om een reactie achter te kunnen laten.