Leveringsproblemen voor Game & Watch: The Legend of Zelda

  • Nieuws

  • 19-11-2021 11:47

  • Erik

1

Er zijn leveringsproblemen voor de Game & Watch: The Legend of Zelda in Nederland en België. Game Mania geeft dit aan in mails richting klanten.

Het lijkt er nu op dat de Game & Watch: The Legend of Zelda komende week verschijnt. Game Mania Nederland en België spreken van dinsdag 23 november.

De datum verschilt echter per retailer: Amazon heeft het over maandag 22 november (Amazon.de zegt zelfs 26 november, volgens een Duitse gebruiker op Reddit). Nedgame benoemt 20 november en Media Markt heeft het over een releasedatum ‘binnen 14 dagen’. Retailers hebben al eerder de verschijningsdatum aangepast – vorige week stond deze op 19 november.

Waar de leveringsproblemen aan te wijten zijn, is niet zeker. Nintendo heeft geen officieel uitstel gegeven voor de Game & Watch: The Legend of Zelda, maar het lijkt erop dat ze op de hoogte zijn van het probleem. Op de oorspronkelijke releasedag (12 november), wijdden ze er via hun Twitterpagina er een bericht aan, maar deze is inmiddels verwijderd.

Oorspronkelijk moest de Game & Watch: The Legend of Zelda op 12 november uitkomen, en deze datum staat nog steeds op de website van Nintendo. Andere gebieden, zoals Noord-Amerika, lijken de handheld wel op tijd te hebben ontvangen. We updaten het bericht als we meer informatie hebben.

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Discussieer met ons mee!

Dreon

19 november 2021 23:17

#2583

Heel apart, vooral dat de eerste datum gewoon "stiekem" verschoven werd..

of om een reactie achter te kunnen laten.